Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 22:54 - ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЛИ Е УЕБ ДИЗАЙНЪТ? СКАЙ ПРАЙМ ОПТИМИЗЕЙШЪН
Автор: tonkata1 Категория: Бизнес   
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.06.2016 18:14


 Живеем в ерата на технологията и като всяко нещо, така и бизнесът, вече е достъпен онлайн. Всеки е напълно свободен да ползва интернет пространството като пазар, а с хубав, оформен и добре изглеждащ уебсайт, и магазинът Ви е готов.

Дали това, обаче, означава 100% успех?

Не. За да бъдете успешни търговци онлайн, е нужно не само да сложите продуктите/услугите си в сайта и да чакате успеха да дойде сам, трябва да се потрудите, както бихте се потрудили в реалността. Вашият уебсайт е Вашето единствено представяне. Вашият уебсайт е Вашият шанс да покажете уменията си и да впечатлите потреблението, Вашият уебсайт е Вашата визитна картичка.

Ние, от Официалния Портал на България, представител на СКАЙ ПРАЙМ ОПТИМИЗЕЙШЪН, изготвихме за Вас този материал, с няколко съвета и хитринки, за уникален уебсайт и постигане на успех.

Преди да стартирате, разгледайте максимален брой сайтове.Бъдете потребител. Ако стоката или услугата, която искате да предложите, вече я има, разгледайте сайтовете, в които се предлага. Вижте грешките на другите, вижте начините им на представне и най – важното- проучетеконкуренцията. Идеята не е да откраднете труда на някой друг. Да, трудно е. Постарайте се да дадете възможност на въображението Ви да създаде за Вас, нещо, което още го няма на пазара. Бъдете уникални.

Оформете добре своя уебсайт.Не го правете прекалено сложен за потреблението.Нека е атрактивен.Важно, при онлайн бинзеса, е да разпределите стоката и информацията си в правилни категории и подкатегории, така сайтът Ви придобива по – добър вид, изглед и подреденост. Не трябва да е хаотичен или несъразмерен, позиционирайте правилно важните неща в сайта Ви и ги направете леснодостъпни за потребителите, по уникален начин привличайте вниманието им към всички новости, нека изпъкнат промоции или важна информация, които искате да бъдат забелязани.

Структурата на уебсайта трябва да е логична и естествена както за посетителите на сайта Ви, така и за „паяците” на търсачките (обхождащи сайта Ви програми, събиращи информация за него).

*ако сайтът Ви е прекалено голям, категориите в него са повече, хубаво е да използвате каерта на сайта или опцията „търсачка”, за улеснение на потребителите.

Не използвайте цветове, които да са твърде ярки, твърде тъмни/светли, които не си отиват един с друг. Ако на Вас Ви харесва яркочервено с ярколилаво, не всеки може да се впечатли от това.Може да не го осъзнавате, но много важна роля, в изграждането на добрия уебсайт, играят цветовете.Ако сайтът Ви дразни погледа на посетителите, несъзнателно или нарочно, няма да го отворят пак.Не се препоръчва използването на повече от 4-5 цвята.

От СКАЙ ПРАЙМ ОПТИМИЗЕЙШЪН държим на дизайна и отличаването от другите. Ако не можете да се справите сами с дизайна, консултирайте се с нас, дайте ни идеите си или ни нсаочете към това, което искате, или пък оставете всичко в наши ръце. Официалнитят Портал на България ще изготви за Вас изключително представяне, от което няма да останете разочаровани.

Използвайте интересни текстове и атрактивни описания или представяне на Вас, бизнеса или продуктите, важно е да участва и текстов материал, но по – важно е той да бъде уникален и най – добре – изготвен от самите Вас. И все пак не прекалявайте. На никой не му се чете приказка, когато иска да пзарува.Освен това, не се притеснявайте да използвате свободен стил на писане. Никой не е длъжен да разбира Вашия работен жаргон.Не забравяйте, че интересните, отличаващите се и добре изготвени текстови материали, ще Ви изкарват на по- предни позиции в търсачката, при търсене на дейности, свързани с Вас или доближаващи се такива.

Това е и друг ключов момент, на който трябва да отделите достатъчно време – следете и си записвайте всички ключови думи, които сте ползвали, при проучаване на уебсайтове, подобни на Вашия, защото това са и бъдещите словосъчетания и думи, с които ще търсят и Вас.

Важна роля играе и шрифтът. Няколко подходящи за уебсайтове шрифтове са Verdana , Arial , Times New Roman или Tahoma . Съобразете и техния размер. Не се препоръчват прекалено големи шрифтове. Най-често, употребяваният размер, на гореспоменатите шрифтове, е 8-12 pt .

Още един важен компонент – това е рекламата. Чрез добрата реклама привличате повече посетители. Най – лесно за Вас, като нов представител, е да си направите регистрации в различни портали или търсачки.

* използвайте абонаментните услуги на Офицялния Портал на България, който има многобройно и нарастващо дневно посещение.

СКАЙ ПРАЙМ ОПТИМИЗЕЙШЪН поставя за Вас уникални банери и фирмени логота с препратки директно към Вашия уебсайт.

*избягвайте непрекъснато появяващите се “pop-up”прозорчета и рекламки в сайта Ви, защото са дразнещи за посетителите.

Не товарете сайта. Използвайте изображения с възможно най – малки размери за сайта Ви, за да не тежат на страницата. Помислете пак и ако искате да имате музикален фон. Това също натоварва и забавя зареждането, а и не винаги тази идея се харесва на посетителите. За да избегнете продължителното чакане, уебсайтът Ви да зареди, използвайте максимално кратки кодове, без излишни тагове.

*обърнете специално внимание на поддръжката на сайта си, не мислете, обаче, че това е работа за всеки, оставете това в ръцете на професионалисти в областта. За такива услуги, винаги можете да се свържете с Официалния Портал на България, където нашият технически отдел е на разположение за Вашата уеб поддръжка.

Скъпи читатели – любители или бъдещи онлайн търговци, бъдете внимателни с изготвянето на страницата си, няма ограничения за Вашето въображение и визия в интернет пространството, никой не може да Ви спре да бъдете уникални, опитайте и се постарайте, борете се за по – голямо посещение и потребление, защото да имате сайт, който не е посещаван, е все едно, че нмате такъв!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tonkata1
Категория: Бизнес
Прочетен: 43605
Постинги: 59
Коментари: 4
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031